opc_loader

Wensenlijst

Enkele voordelen

Doe u voordeel en koop bij inktknaller.nl

Merken

NEEM ALTIJD EERST CONTACT OP MET DE KLANTENSERVICE 

VOORDAT U EEN PRODUCT/BESTELLING WILT ANNULEREN OF RETOUR WILT STUREN.

 

Wat te doen bij annuleren of retourneren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Inktknaller.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

 

Retourneren/afkoelperiode

 

Consument

U heeft als consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Graag het product in de originele, onbeschadigde verpakking retour zenden. Binnen 30 dagen na melding retour sturen. Voor verbruiksartikelen (b.v. inktcartridges en toners) geldt dat het product  alleen ongebruikt wordt geaccepteerd. 

Zakelijk
Kan ik een zakelijke bestelling retourneren?

Officieel is het Europese herroepingsrecht niet geldig voor zakelijke klanten (i.e. klanten met een bedrijfsnaam en/of BTW-nummer). Toch behandelen we elke retouraanvraag & kijken we wat er mogelijk is - retourneer je een bestelling als zakelijke klant, dan neemt een van onze medewerkers snel contact met je op.


RETOUR VOORWAARDEN
In principe heb je het recht om alles te retourneren, zolang je alles in de staat behoudt zoals je het ontvangen hebt. Dit betekent het volgende:

  • Je mag een artikel betasten en bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. Wordt het product beschadigd of ga je verder dan nodig is om het product te beoordelen (gebruikt), dan kunnen wij hiervoor een waardevermindering tot 100% in rekening brengen bij retour.
  • Zorg ervoor dat je de artikelen die je retourneert goed verpakt in de onbeschadigde originele verpakking.
  • Retour kosten zijn voor uw rekening. Zie voor meer informatie  onze algemene voorwaarden.

VRAAG HIER EEN RETOURFORMULIER AAN

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan www.inktknaller.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 21 dagen aan u terugbetaald.

 

Na de afkoelperiode van 14 dagen.

Wilt u als consument de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen. U krijgt voor de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten een tegoedbon. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Voor verbruiksartikelen (b.v. inktcartridges en toners) geldt dat het product  alleen ongebruikt wordt geaccepteerd en wordt vergoed. 
Retour van aankoop vanaf 12 maanden zal er 10% in mindering worden gebracht.

 

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling daar krijgt u een tegoedbon voor. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd. Voor verbruiksartikelen (b.v. inktcartridges en toners) geldt dat het product  alleen ongebruikt wordt geaccepteerd en wordt vergoed.


Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Inktknaller.nl kenbaar te worden gemaakt.

Dit kan via e-mail, of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.
En alleen online geplaatste orders is bovenstaande van toepassing. In de winkel afgehaalde / gekochte producten krijgt u een tegoedbon.

 

 NEEM ALTIJD EERST CONTACT OP MET DE KLANTENSERVICE 

VOORDAT U EEN PRODUCT/BESTELLING WILT ANNULEREN OF RETOUR WILT STUREN.