opc_loader

Enkele voordelen

Merken
Nieuwsbrief

Canon inktcartridges

Nieuwe Canon cartridges bestelt u eenvoudig en voordelig bij Inktknaller. Hierdoor weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw printerinkt. Bij ons vindt u zowel originele inktpatronen als huismerk inktcartridges. Met beide opties maakt u prachtige afdrukken met uw inkjetprinter. Hierdoor vindt u altijd de juiste Canon cartridges voor uw printopdracht.

  • Goedkoop
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven € 50,-

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, mail dan met de klantenservice. [email protected]

Vind uw Canon cartridges

Is uw Canon inkt aan vervanging toe en bent u op zoek naar nieuwe inktpatronen? Dan heeft u vast al gemerkt dat lang niet iedere cartridge geschikt is voor uw printer. Ze verschillen namelijk niet alleen van vorm en formaat, maar bevatten soms ook andere inkt. Zo worden twee types inkt gebruikt:

  • DYE inkt
  • Pigment inkt

Waar diverse Canon printers DYE en Pigment inkt combineren, gebruiken anderen slechts één van beide. Daarom is het belangrijk dat je de juiste besteld.

Bij inktknaller filtert u eenvoudig op typenummer of cartridgenummer om de juiste cartridges van Canon te vinden. Selecteer uw printer en u krijgt direct een overzicht van geschikte inktcartridges. Zowel originele inktpatronen als het goedkope Huismerk vindt u hier terug. Canon cartridges koopt u daarom bij Inktknaller.nl.

Hoogwaardige inktcartridges van Canon

Canon-inktpatronen worden door Canon zelf vervaardigd en compatibele Canon-inktpatronen zijn onze huismerk inktpatronen. Compatibele Huismerk inktknaller inkt cartridges zijn een uitstekende mogelijkheid, om veel geld te besparen. Heeft u een dure Canon printer gekocht en wilt u niet door de verdere kosten, die voor steeds weer nieuwe originele inkt cartridges ontstaan, ook nog diep in de buidel moeten tasten? Dan bestaat er voor u een alternatief, dat desalniettemin voor een goede kwaliteit zorgt.

Wij geven printgarantie op de werking van de huismerk cartridges als er toch iets niet goed gaat.

​Hieroboven kunt u zoeken op Canon printer type of op Canon cartridge nummer.