opc_loader

Wensenlijst

Inktcartridge

Voor een goede en professionele werking van je printer is het van belang dat je goede inktcartridges gebruikt. Ieder merk heeft echter zo zijn eigen inkt nodig. Hierdoor is het belangrijk dat je de juiste inkt voor de printers van Brother, Canon, Epson en HP koopt. Inktknaller.nl heeft zowel origineel als Huismerk in het assortiment. De kwaliteit van onze Huismerk inktcartridge zijn van hoge kwaliteit en doen vaak niet onder ten opzichte van de originele.

  • Goedkoop
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven € 60,-

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, mail dan met de klantenservice. klantenservice@inktknaller.nl


Inktcartridges

Bij Inktknaller vindt u eenvoudig en snel de juiste cartridges voor uw printer. In ons assortiment hebben wij zowel zwart als kleuren (Cyaan, Magenta en Geel). De inkten die voornamelijk gebruikt worden zijn dye based en pigment based. Vandaag besteld is vaak de volgende werkdag al in huis. Hierdoor kunt u weer snel printen als uw inktpatronen leeg zijn.

Bij Inktknaller kunt u terecht voor zowel huismerk als originele inkt. Onze Huismerk inktpatronen worden uitvoering gecontroleerd. Daarom geven wij hierop altijd 100% omruil garantie. Wij verkopen alle type cartridges voor printers van o.a.: Brother, Canon, Epson en HP.

Printerinkt met meer inhoud

Moet u veel printen? Dan is het vervelend als u steeds nieuwe cartridges moet kopen. In dit geval kan het verstandig zijn om te kiezen voor een hogere capaciteit. Dit heeft als voordeel dat u de printerinkt minder vaak hoeft te vervangen, aangezien de patronen minder snel leeg gaan.

Heeft u veel belangrijke deadlines en printopdrachten? Dan kunt u het beste extra inkt bestellen, zodat u nooit zonder komt te zitten. Groot voordeel is dat u bij Inktknaller.nl zowel losse cartridges als multipacks kunt bestellen. Zo heeft u altijd de juiste inktcartridges in huis. Hierdoor kunt u direct een cartridge vervangen als deze leeg is. Dit is een groot voordeel als u veel documenten in zwart/wit print. In dit geval hoeven namelijk de kleuren niet gelijk vervangen te worden.

Huismerk of originele cartridges kopen?

We krijgen vaak de vraag of het verstandig is om altijd voor originele inktcartridges te kiezen. Bij Inktknaller kunt u terecht voor beide opties. Zo bestelt u voor zowel uw printer thuis als op kantoor de beste nieuwe inkt. Over het algemeen zijn de huismerk inktpatronen nóg goedkoper. Zo heeft u een goedkoop alternatief voor duur merkinkt.

Aangezien fabrikanten van printers een groot deel van hun omzet (en dus winst) uit de verkoop van printercartridges halen, is de prijs van hun cartridges vaak hoog. Met de huismerk inktcartridges betaalt u vaak minder, maar levert u niet in op de kwaliteit. Al ons inkt is van zeer hoge kwaliteit en presteren net zo goed – of zelfs beter – als merkcartridges.

Welke inktcartridge is het goedkoopst?

De Huismerk inkt van Inktknaller.nl is altijd goedkoper dan de originele inktpatronen die u in ons assortiment vindt. Zo is het eenvoudig om goedkoop te printen. Bovendien kunt u met deze inktjet cartridges meer afdrukken maken, aangezien ze voorzien zijn van meer inkt.

Hoe lang kun je een inktcartridge bewaren?

Veel mensen hebben niet door dat aan inkt voor printers een houdbaarheidsdatum zit. Ondanks dat de meeste cartridges geen specifieke houdbaarheidsdatum hebben, staat er op de patronen wel een datum vermeld. Dit geeft echter de fabrieksgarantie aan. Wanneer een inkjet printer een tijd niet gebruikt wordt, kan de inkt gaan stollen.

Heeft u zelf nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het bestellen van de juiste inkt cartridges.