opc_loader

Wensenlijst

LC-3239 cyaan

De Inktknaller Huismerk LC-3239C inkt cartridges met chip voor de Brother printer, voor scherpe, heldere en professionele afdrukken. Onze cartridges is vakkundig vervaardigd in een ISO-9001 gecertificeerde fabriek die aan de hoogste normen voldoen. Aankoop van onze compatible cartridge zal aan uw verwachtingen voldoen en is een uitstekende manier om geld te besparen.

Geschikt voor o.a: Brother HL-J6000DW, HL-J6100DW, Brother MFC-J5945DW, Brother MFC-J6945DW, Brother MFC-J6947DW,

Filters
€ 14
€ 50
Merken
Voorraad
    Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
    Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

    Compatibele LC3239 of generieke inktcartridges zijn cartridges gemaakt door een externe fabrikant. Ze zijn ontworpen om net zo goed te werken als de originele cartridges en drukken hetzelfde of meer aantal pagina's af tegen lagere kosten. Ze doen de garantie van uw machine niet vervallen (hoewel printerfabrikanten kunnen weigeren een printerfout te herstellen die wordt veroorzaakt door het gebruik van compatibele cartridges).

    Inktknaller heeft alleen de beste compatibele inktcartridges op voorraad en biedt een vervanging als ze defect zijn. Onze ervaring is dat de compatibele inktcartridges die wij verkopen betrouwbaar en veilig in gebruik zijn en u geld kunnen besparen als u een beperkt budget hebt.