opc_loader

HP Deskjet 2710 inkt

Voor HP Deskjet 2710 inkt en andere benodigdheden kunt u terecht bij inktknaller! Wij zijn uw leverancier op het gebied van inktcartridges voor een uiteenlopende printermerken. Wij verkopen naast het originele merk inktcartridge, ook ons eigen merk. Deze zijn net zo betrouwbaar als het originele merk, omdat ze precies hetzelfde werken en de printer ze dus ook herkend. Wij kunnen snel leveren, mits de artikelen op voorraad zijn.

Bij een besteding van minimaal 50 euro, verzenden wij uw gekochte producten helemaal gratis. Wel is de voorwaarde dat de bestelling voor 17:00 uur is geplaatst. Wij bieden op ons eigen merk inktpatronen een niet goed = geld terug garantie. Dit betekent dat u ze altijd kunt retourneren of ruilen wanneer ze niet aan uw verwachting voldoen. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat u een verkeer product heeft besteld, ook dan bent u in de mogelijkheid producten te ruilen.

Voor vragen kunt u contact met ons per email of via de telefoon. Wij beantwoorden graag uw vragen over onder andere HP Deskjet 2710 inkt!

Filters
€ 12
€ 20
Merken
Voorraad
    Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
    Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1