opc_loader

Wensenlijst

Brother DCP-L6600DW

Brother DCP-L6600DW

Heeft u nieuwe toners nodig voor uw Brother DCP-L6600DW printer?

Bij ons vindt u alle toner cartridges die u voor uw Brother DCP L6600 DW nodig heeft. Al onze printer supplies zijn van topkwaliteit, waardoor u altijd in hoge kwaliteit print. Alles wat u voor uw printer nodig heeft, vindt u bij Inktknaller.nl. Bestel uw toners op werkdagen voor 17:00 en we sturen het dezelfde dag nog op.

Compatibele huismerk inktknaller TN3430 en TN3480 toners zijn een uitstekende mogelijkheid, om veel geld te besparen. Heeft u een dure printer gekocht en wilt u niet door de verdere kosten, die voor steeds weer nieuwe toners ontstaan, ook nog diep in de buidel moeten tasten? Dan bestaat er voor u een alternatief, dat desalniettemin voor een goede kwaliteit zorgt.
De TN3480 is de meer gevulde toner voor nog meer printjes dan de TN3430.

Filters
€ 18
€ 23
Merken
Voorraad
  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

  Producttype Beschrijving:

  Compatibel voor Brother TN3480 tonercartridges met hoge opbrengst of generieke tonercartridges zijn ontworpen om meer pagina's af te drukken dan standaard compatibel tonercartridges. Ze houden meer toner vast.

  Compatibel of generieke tonercartridges zijn tonercartridges gemaakt door een externe fabrikant. Ze zijn ontworpen om net zo goed te werken als de originele cartridges en drukken hetzelfde aantal pagina's af tegen lagere kosten. Ze doen de garantie van uw machine niet vervallen (hoewel printerfabrikanten kunnen weigeren een printerfout te herstellen die wordt veroorzaakt door het gebruik van compatibel cartridges).

  Inktknaller heeft alleen de beste compatibel tonercartridges op voorraad en biedt een vervanging als ze defect zijn. Onze ervaring is dat de compatibel tonercartridges die we verkopen betrouwbaar en veilig in gebruik zijn en u geld kunnen besparen als u een beperkt budget hebt.