opc_loader

Wensenlijst

Brother DCP-L8450CDW

Brother DCP-L8450CDW

Heeft u nieuwe toners nodig voor uw Brother DCP-L8450CDW printer?

Bij ons vindt u alle toner cartridges die u voor uw Brother DCP-L8450 CDW nodig heeft. Al onze printer supplies zijn van topkwaliteit, waardoor u altijd in hoge kwaliteit print. Alles wat u voor uw printer nodig heeft, vindt u bij Inktknaller.nl. Bestel uw toners op werkdagen voor 17:00 en we sturen het dezelfde dag nog op.

 • Met deze cartridges krijgt u kwaliteitsafdrukken dicht bij het origineel.
 • Drukt hetzelfde aantal pagina's af.
 • Bespaar op uw printbudget zonder in te boeten op kwaliteit.
Filters
€ 22
€ 80
Merken
Voorraad
  Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 10 (van de 10 artikelen). Resultaat:1

  Producttype Beschrijving:

  Compatibel voor Brother TN326 tonercartridges met hoge opbrengst of generieke tonercartridges zijn ontworpen om meer pagina's af te drukken dan standaard compatibel tonercartridges. Ze houden meer toner vast.

  Compatibel of generieke tonercartridges zijn tonercartridges gemaakt door een externe fabrikant. Ze zijn ontworpen om net zo goed te werken als de originele cartridges en drukken hetzelfde aantal pagina's af tegen lagere kosten. Ze doen de garantie van uw machine niet vervallen (hoewel printerfabrikanten kunnen weigeren een printerfout te herstellen die wordt veroorzaakt door het gebruik van compatibel cartridges).

  Inktknaller heeft alleen de beste compatibel tonercartridges op voorraad en biedt een vervanging als ze defect zijn. Onze ervaring is dat de compatibel tonercartridges die we verkopen betrouwbaar en veilig in gebruik zijn en u geld kunnen besparen als u een beperkt budget hebt.